© 2019 SARAH TEW
 

  • Black Instagram Icon

Untitled, Wall 2014

 

Man-made walls enclose, divide and protect land whether in the city or the countryside. Sarah’s ‘wall’ is based on a typical wooden partition of the type usually built to obscure the view around a plot of development land.                                                                                                                                                

It will reflect the quirks of dry stonewalls, which are so important to the infrastructure of the rural landscape. The work is intended to engage with the unseen boundaries of the Lake District National Park, which are so important in both the preservation of a specific landscape and in the changing economy of Cumbria.                                                                                                                                    

 

LOCATION: On the outskirts out of Cockermouth, walking past Cockermouth School follow signs for Footpath to Isel, the work is located along the pathway 10 minutes up the The Hay. The work will be on site to view throughout September. 

C-Art Micro Commission

Untitled, Wall

September 2014